Ik ben geboren op 3 mei 1945 in Den Haag en daar ook opgegroeid. Na vijftien jaar elders voor studie, werk en liefde kwam ik in 1980 in Den Haag terug voor nieuw werk en een nieuwe liefde. Nu woon ik er alweer heel lang met veel plezier, de laatste jaren met vrij zicht op het Haagse Bos. Ik ben docente Nederlands geweest in de jaren '70, heb voor Oxfam-Novib vrijwilligers ondersteund in de jaren '80 en runde in de jaren '90 samen met een collega een yogastudio. In de jaren '00 heb ik als schrijfcoach gewerkt voor het project 'Haagse Herinneringen'. Ik ben redactrice en bestuurder geweest van het internetmagazine Meander en heb zeven afleveringen geschreven van de Meanderreeks 'Klassiekers'.

Schrijven heb ik van jongs af aan gedaan, maar pas rond mijn vijftigste ben ik het dichten serieus aan gaan pakken. De dichterswerkgroep Divers en de Poëziewerkplaats in Delft zijn daarbij een welkome steun.

Ik ben werkend lid van de Haagse Kunstkring en lever af en toe een bijdrage aan het wekelijkse literaire radioprogramma 'Het Woordenrijk' op Den Haag FM.      

Mijn gedichten zijn behalve in tijdschriften, poëziekalenders, coproducties, bibliofiele uitgaven en bloemlezingen gepubliceerd in de bundels 'Zeilschip Zondag', 'Verloop / Verlauf' en 'Vleugels van cement'. De bundel 'als ik geen kat was', 19 haiku's bij en met collages van Fanny Mazure, is eind maart 2023 verschenen bij uitgeverij U2pi. De presentatie was op 27 mei 2023 in de Haagse Kunstkring. Op 17 september 2023 is, opnieuw in de Haagse Kunstkring, de bundel 'Filmgedichten' gepresenteerd: foto's van Rob Thuis en gedichten van mij.      

Een aantal gedichten viel in de prijzen (Tijdschrift Ode, Nacht van het Sonnet, Stad Oostende, Nationale Gedichtenwedstrijd e.a.) en een aantal is vertaald in het Duits, Engels, Frans en Turks.